telefonie hints

website over telefoons

Witte instappers dames: waarom zou je deze juist via je mobiel moeten bestellen?

schoenen-kopen-via-telefoon

Je bent op zoek naar nieuwe instappers voor dames, maar je twijfelt nog ontzettend over welke kleur je moet kiezen. Je zou naar de stad kunnen gaan, maar de kans dat ze daar de perfecte instappers voor je hebben is klein. Het is toch makkelijker om op je smartphone te zoeken naar instappers? Er is voor veel kleuren wel iets te zeggen, maar heb je wel eens gedacht aan witte instappers? In dit artikel kom je erachter waarom het een slimme keuze is om witte instappers te dragen.

De redenen om witte instappers voor dames te kopen

Wanneer je nog niet weet welke kleur instappers je moet kopen, is het advies om witte instappers voor dames aan te schaffen. Dit heeft eigenlijk meerdere redenen. Zo zijn witte instappers stijlvol. Wit is de kleur van eenvoud, puurheid, reinheid, onschuld en waarheid. De kleur geeft vooral positieve associaties aan degene die de kleur ziet. Dus als je witte schoenen en kleding draagt, denkt men positieve dingen over jou. Wie wilt dit nou niet?

Een andere reden, is dat je wit ontzettend makkelijk bij andere kleuren kunt dragen. Eigenlijk past het wel bij iedere kleur. Dus je kunt bijvoorbeeld prima een zwarte broek, voor een strakke en zakelijke look, combineren met wit. Voor een vrolijke look combineer je de witte schoenen met een gele, rode of groene broek. Wit staat ook erg stijlvol bij de kleur blauw. Hoewel je misschien de gedachte hebt dat witte instappers voor dames alleen horen onder een bruidsjurk, is dit onzin. Tegenwoordig kun je verschillende leuke witte schoenen en laarzen kopen.

Voordat je ergens witte instappers voor vrouwen gaat kopen, is het slim om op een aantal zaken te letten:

  • Schaf de instappers in de juiste maat aan
  • Kijk of je in de instappers je eigen steunzolen kunt doen
  • Kies voor een volledig leren schoen, vooral als je last hebt van zweet voeten

Om de juiste maat te bestellen, is het slim om je voeten, voordat je de bestelling plaatst, op te meten. Nadat de schoenen bezorgd zijn, pas je de schoenen natuurlijk. Maar doe dit het liefst aan het einde van de dag. Dan zijn je voeten namelijk het grootst, omdat je voeten gedurende de dag opzetten. Zijn je voeten extreem opgezet en wil je met blote voeten de schoenen kunnen dragen? Smeer dan wat bodylotion uit op je voeten. Hierdoor trek je jouw schoenen veel makkelijker aan. Doe dit pas als je zeker weet dat je de schoenen niet meer terug wilt sturen.

De leukste instappers vind je bij ZOO Footwear

Nu je overtuigd bent om witte instappers te gaan kopen, is het tijd om uit te zoeken waar je deze kunt bestellen. Bezoek eens de website van het schoenenmerk ZOO Footwear. Op deze website vind je niet alleen witte instappers, maar ook andere kleuren instappers. Dus als je toch nog twijfelt over de kleur, kun je ook uitgebreid kijken naar andere kleuren op de site. Misschien vind je wel een andere kleur die nog beter bij jou past. Want als je vaak door de modder of ander vuil moet lopen, is een witte schoen niet helemaal een handige keuze voor jou. Je kunt dan beter voor een andere kleur schoen gaan, zoals zwart, blauw of rood.