telefonie hints

website over telefoons

Waar moet je aan denken als je een hoesje met foto wilt laten maken? 

een hoesje met foto

Het is tegenwoordig bijna niet meer voor te stellen hoe we een dag zonder onze smartphone moeten overleggen. Want we hebben een kleine computer in onze handen waar we echt alles mee doen. We doen onze bankzaken erop, we verrichten werk erop, we houden onze administratie bij, plaatsen bestellingen, bladeren social media door én we hebben ook nog contact met de buitenwereld. Hoe ongelukkig is het dan als we hem laten vallen en het scherm barst waardoor we hem niet meer kunnen gebruiken? Je wilt die ongelukken natuurlijk zo veel als mogelijk voorkomen. Precies dat is de reden waarom veel mensen een telefoonhoesje gebruiken. Want met een hoesje om je telefoon heen is hij beter beschermd tegen val- en stootpartijen. Maar een hoesje met foto ziet er leuker uit dan een egaal hoesje. Daarom zijn er websites waar je voor jouw smartphone een hoesje kan laten maken met een foto erop. 

Hoe gaat een hoesje met foto laten maken in zijn werk? 

Er zijn een aantal keuzes die je moet maken als je kiest voor een hoesje met foto. Er zijn verschillende websites en winkels die het aanbieden om een hoesje te laten bedrukken met wat jij erop wilt. Dat kan een tekst zijn, maar ook een hoesje met foto. De eerste keuze is dus waar je jouw hoesje wilt laten maken en voor welke smartphone. Want het type luistert erg nauwkeurig in verband met de koppen en de camera of camera’s. Let dus ook goed op de speciale modellen, zoals een light of pro model. 

Als je de basiskeuzes hebt gemaakt, dan is het tijd om het type hoesje uit te kiezen. Er zijn veel verschillende modellen op de markt als het gaat om hoesjes waaronder zachte en harde covers, front- en back covers, maar ook met magnetische sluiting. Het is belangrijk dat je een hoesje kiest dat bij jou past, want je gebruikt hem stiekem vaker dan je denkt. Vervolgens is het tijd om de foto te uploaden voor je hoesje. De foto wordt in de software van de website automatisch geplaatst, maar dat ziet er vaak niet heel erg fraai uit. Het is de bedoeling dat je foto plaatst zoals jij hem wilt hebben. Je kan hem vergroten, verkleiner, hoger of lager plaatsen. Bij sommige websites kan je er ook nog tekst bij plaatsen. Let er goed op dat de foto die je gebruikt van goede kwaliteit is en dat hij uitkomt met de inkepingen van de camera’s bijvoorbeeld. Ben je tevreden en ziet je hoesje met foto er goed uit? Dan kan je hem bestellen en afrekenen. 

Waar moet je op letten als je een foto laat afdrukken op je telefoonhoesje? 

Een hoesje met foto laten afdrukken vraagt vooral veel aandacht voor de foto en de plaatsing ervan. De plaatsing hebben we hierboven al besproken, maar de foto en dan met name de kwaliteit is ook belangrijk. We maken nogal wat foto’s tegenwoordig met onze smartphone, maar dat betekent niet dat ze kwalitatief hoogwaardig zijn. Let er dus goed op dat als je een foto op een hoesje laat afdrukken dat je kiest voor een foto met een goede kwaliteit. Zowel de resolutie, scherpte, maar ook de kleuren zijn belangrijk om na te kijken.