telefonie hints

website over telefoons

Laptophoes 14 inch

laptophoes 14 inch

Je wilt ook je laptop graag zo lang mogelijk in perfecte conditie houden. Krasvrij ook vooral. Daarom ook is het goed te kiezen voor een passende laptophoes 14 inch. Het is de manier om je laptop te beschermen. Want een kras of andere schade heb je zo opgelopen. Behalve een laptophoes van 14 inch, zijn ze er overigens ook van 13 en 15 inch. De laptop hoezen worden aangeboden als laptoptas of sleeve. In beide gevallen bieden ze prima bescherming.

Bescherming

Kies je voor de laptoptas of eerder voor de sleeve vorm?

Behalve dus de laptophoes 14 inch worden de beschermende hoezen in tal van verschillende lengtes, breedtes en diktes aangeboden, steeds aangepast aan het formaat van je laptop. Je kunt een laptophoes krijgen in de kleuren zwart, wit, grijs, groen, blauw, bruin en roze. Ook de materialen waarvan gebruik gemaakt is, is verschillend. Je koopt ze in kunststof uitvoering, maar ook in neopreen, nylon, suede en uiteraard ook in kunstleer. De hoezen vind je van onder meer de merken Haweel, Lisen, Pofaro en Shop4. Het zijn stuk voor stuk merken de borg staan voor kwaliteit.

Groot aanbod

Zo blijft de laptop langer in uitstekende staat

De laptop is speciaal ontwikkeld om mee te nemen. Dat betekent ook meer risico op beschadigingen, Vandaar dat een goede laptop hoes simpelweg onmisbaar is voor iedereen die zuinig op de laptop is. Met de aangeboden laptop hoezen blijft je laptop lang in perfecte staat. En dat werkt wel zo prettig.