telefonie hints

website over telefoons

Hoeveel geld krijg je terug voor je oude mobiel?

Geld terug oude mobiel

Het is online heel gemakkelijk om geld terug te krijgen voor je iPhone, zo ook voor de iPhone 6 of hoger. Een 6s of 6 plus is qua model altijd meer waard zijn dan de 6, maar naast het model is de vergoeding nog afhankelijk van een paar meer factoren. Namelijk het status van het toestel en de leeftijd. Zo kan er door een scheurtje in het beeldscherm de waarde wel met zo’n 100 euro dalen. Ook al is het model dus vrij nieuw.

Kies voor recycling van je smartphone

Diverse recyclingbedrijven zijn geïnteresseerd in het overnemen van iPhones. Via oudeiphoneverkopen.nl kun je zien wie de beste prijs biedt. Je iPhone 6 verkopen is een leuke manier om wat geld voor je telefoon terug te ontvangen. Je krijgt bij de aanbieders op deze website binnen 2 weken uitbetaald.

Hoogste vergoeding

Je kan jouw iPhone natuurlijk op verschillende manieren op de markt brengen. En ook dit is afhankelijk van de status van je telefoon en tevens hoeveel moeite je er voor wil doen. De simpele methode met de hoogste vergoeding vind je in ieder geval op deze website. We doen namelijk niet anders dan bekijken waar je de beste gegarandeerde prijs en uitbetaling kan krijgen.

Gegarandeerde uitbetaling

Het verkopen of inruilen van je iPhone 6, 6s of 6 plus hoeft niet veel moeite te kosten. En je kan tegelijk zeker zijn van een uitbetaling binnen 2 weken. Via oudeiphoneverkopen.nl ben je een heel eind op weg. We bieden jou de mogelijkheden op een presteerblaadje. Het enige wat je hoeft te doen is te kijken naar wie de beste prijs biedt in onze tabel. Je oude iPhone verkopen of inruilen was niet eerder zo snel en overzichtelijk geregeld. Gewoon eens proberen, in plaats van je mobiel ergens in de kast te leggen?