telefonie hints

website over telefoons

De iPhone oplader

Iedereen kent de mooie witte opladers voor de iPhone wel. Steriel witte adapter met bijpassende kabel. Er kunnen allerlei redenen zijn om een iPhone oplader aan te schaffen. Met de adapter kun je namelijk al je Apple producten opladen en het is fijn om een extra oplader in huis te hebben wanneer je zowel je iPhone als je iPad wilt opladen. Maar ook wanneer je liever altijd één oplader bij je hebt, of op het werk hebt, en eentje voor thuis is het handig om een extra oplader aan te schaffen.


Verschillende iPhone kabels50054-iphone-lightning-kabel-3-meter-190x190


De iPhone oplader bestaat uit een witte adapter. Hier kun je dan een kabeltje op aansluiten die geschikt is voor een USB-oplader. De kabel voor de iPad is immers anders dan de kabel voor de iPhone. Om niet twee opladers te hebben, werd daarom de adapter met USB-poort in het leven geroepen door Apple. Inmiddels zijn er al heel veel van dit soort adapters op de markt. Gewoonweg omdat ze zo praktisch zijn en je er dus ieder elektrisch apparaat met een USB-kabel kunt opladen.


50050-iphone-5-6-oplader-190x190Diverse lengtes


Wat betreft de kabels, is er veel variatie. Ten eerste hebben de kabels veel verschillende maten. Dat is handig, want de ene persoon heeft liever een wat langere kabel, van bijvoorbeeld 3 meter terwijl de ander 1 meter voldoende vindt.  

Daarnaast bestaan de kabels ook nog eens uit verschillende materialen. Wellicht ben je voornamelijk de plastic kabels gewend, maar tegenwoordig bestaan er ook nylonkabels. Deze zijn steviger en vaak ook plat waardoor je kabel ook minder snel in de knoop raakt. Heel handig natuurlijk.